Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

De beste babycadeaus van 2021

Het verwelkomen van een nieuwe baby in de wereld is reden voor een feest. Het geven van een cadeau is een prachtige manier om je vreugde te delen. Als je niet weet wat te kopen, bedenk dan iets wat van nut is voor de baby. Bovendien kun je nooit fout gaan met een cadeau dat nuttig is voor zowel de baby als de ouders. In dit artikel vind je de beste babycadeaus van 2021.

De top keuzes

Er zijn veel items die voor zowel de baby als de ouder goed van pas kunnen komen, ze zijn onderverdeeld in praktische en gepersonaliseerde items. 

Gepersonaliseerde items

Een gepersonaliseerde draagtas met de naam van de baby is het beste babycadeau dat je kan geven dat nieuwe ouders niet wisten dat ze dat nodig hadden. Een ander gepersonaliseerd cadeau is een fotoboek voor het eerste jaar of misschien wel van het eerste jaar. 

Praktische items

Waarschijnlijk kan wel iedere vrouw die moeder geworden is praktische cadeaus gebruiken en soms zelfs dingen waar ze zelf misschien niet aan had gedacht, omdat het haar eerste kind is. Tegenwoordig stellen veel vrouwen een baby lijst op die rond kan gaan voor de babyshower en zelfs voor het kraamfeest. De gasten kunnen heel makkelijk de items aanvinken als gekocht, zodat een ander niet met hetzelfde cadeau komt. Wanneer je praktische items hoort die handig zijn voor zowel baby als ouder, denk dan niet alleen aan rompertjes en hydrofiel doeken. Maar denk aan een boxkleed of een voeten deken voor in de kinderwagen. Bij Koeka vind je een divers assortiment aan dat soort handige items en allemaal beschikbaar in verschillende kleuren zo kan je het volledig afstemmen op elkaar.