Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Houten speelkeuken voor mijn dochter!

logoMijn dochter vindt het helemaal geweldig als ze samen met mij in de keuken het eten mag bereiden. Zij in haar eigen houten speelkeuken en ik in de gewone keuken beleven we dan ook enorm veel plezier. Doordat zij in haar eigen keukentje mag “koken” maakt ze ook de meest creatiefste gerechten. Geweldig om te zien dat ze er dan ook erg veel plezier mee beleeft. Aangezien ze het helemaal prachtig vindt om aan de slag te mogen in haar eigen keuken zijn we ook erg actief aan het zoeken naar kookgerei wat ze gebruiken kan in haar keukentje.

m_1059_speelkeuken

Online te bestellen!

Mijn zoektocht naar haar houten speelkeuken leidde mij naar de website van persempretoys.nl. Hun assortiment is groot genoeg waardoor er vast en zeker een geschikt speelkeuken te vinden is. Mijn dochter vindt het helemaal geweldig om te mogen koken in haar keuken en doet dit dan ook graag dagelijks. Wij hebben onze speelkeuken dan ook bij hun besteld aangezien er allerlei kookgerei bij zit, iets wat ik elders niet zomaar had gezien voor deze prijs. Al zijn wij geen favoriet voor het online bestellen van iets, toch moet ik wel zeggen dat sinds  wij bij hun iets besteld hebben het vertrouwen in het online aankopen toch flink gegroeid is. Nadat wij bij hun de speelkeuken besteld hebben heeft het 2 dagen geduurd voordat het netjes bij ons thuisbezorgd werd.l_1057