Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Muurstickers zelf te ontwerpen

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Wie kinderen heeft weet maar al te goed dat je er druk mee bent. Iets wat ikzelf erg leuk vindt en ook graag mijn tijd in besteed.
Afgelopen week is een van mijn kinderen wezen spelen bij een vriendinnetje en bij thuiskomst kreeg ik te horen dat ze hele leuke muurstickers op haar kamer had. Iets wat ik al een lange tijd wilde maken voor haar kamer maar wat er niet aan toe was gekomen. Nu dat mijn dochter het ook leuk vond was het voor mij de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een bedrijf die dit kan realiseren voor ons. Bij plakhetzelf.nl had ik voor enkele weken geleden ook al raamstickers besteld en ging er vanuit dat hun ook stickers voor op de muren hebben. 

Zelf ontwerpen veel leuker!muursticker-boom-groot-eigen-ontwerp-200x150

Uit eigen gevoel ben ik weer bij hun wezen kijken en viel mij op dat het mogelijk is om bij hun muurstickers zelf te ontwerpen. Iets wat mij erg leuk lijkt om dit samen met mijn dochter te doen. Samen achter de computer zitten en een manier bedenken wat wij op een sticker kunnen realiseren. Al met al hebben wij ervoor gekozen om een afbeelding van Winnie de Pooh te gebruiken, iets waar mijn dochter helemaal weg van is. Het ontwerpen van onze sticker hebben we dan ook met enorm veel plezier mogen doen. Nu is het wachten tot het bij ons thuis bezorgd wordt en we aan de slag kunnen op haar kamer.muursticker-beer-groot-200x150