Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Een mooi stel sandalen voor mijn kind op vakantie

10 laarsjes

Stel, je hebt een gezinnetje en je gaat met dat gezinnetje op vakantie. Ik zal je eerlijk zeggen dat niet iedereen daar nou evenveel op staat te wachten. Ik ook niet in eerste instantie, maar ik moet zeggen dat mijn vrouw me op zich wel heeft weten te overtuigen van het feit dat je gewoon op vakantie moet kunnen met je kinderen. Maar je hebt, als je een beetje gaat spelen met ze en gaat wandelen en zo, wel het juiste schoeisel nodig hebt. Daarom zijn we eerst maar een beetje gaan kijken naar sandalen kind voor ons jochie, die wordt volgende week vijf.

Een hoop keuze op internet

Wat betreft jongens sandalen kan ik je vertellen dat er een hele hoop te vinden is op het grote boze internet. Ik ben maar gaan kijken met mijn vrouw naar aanleiding van wat ik in de eerste alinea vertelde, en op zich is het allemaal niet zo heel erg hoor, als hij iets anders aan zou hebben dan sandalen. Maar ik vind – en dat is geheel mijn mening – dat het ook gewoon essentiële dingen zijn die iedereen eigenlijk zou moeten hebben in zijn of haar kledingkast. Maar goed, het zal wel weer aan mij liggen.

De juiste keuze gevonden

Ja hoor, natuurlijk komen we toch altijd weer uit op sandalen. We hebben een hoop verschillende soorten schoeisel geprobeerd – voornamelijk mijn vrouw. Maar toen we uiteindelijk de winkel in liepen en mijn zoontje meteen naar de sandalen liep, er eentje aantrok en meteen helemaal verkocht was, ja, wat doe je dan als ouder. Ik heb in mijn handjes knijpen kan ik je vertellen, en ik kan je ook vertellen dat mijn vrouw het absoluut geweten heeft deze keer. Zo’n discussie win je geen tweede keer, dat kan ik je in ieder geval verzekeren. Ik ben blij.