Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Geef een sticker voor het raam cadeau

Geboorteborden

Vaak geef je wanneer er een meisje of jongen is geboren, een knuffel of kleertjes cadeau. Maar wat is er nu leuker dan een raamsticker geboorte cadeau te doen, door de sticker op het raam aan te brengen ziet iedereen hoe het nieuwste wonder heet wat geboren is. Maar het is ook mogelijk om de de datum erop te zetten wanneer hij of zij geboren is, de sticker is eenvoudig aan te brengen op het raam. Wat je op de sticker wilt kun je zelf kiezen, je hebt bij happysigns.nl verschillende soorten stickers. 

Geboorteborden

Breng de sticker eenvoudig aan op het raam

Een raamsticker geboorte breng je eenvoudig aan op het raam, het beste zichtbaar is de sticker wanneer je deze aan de buitenzijde aanbrengt. Wanneer je er voor zorgt dat het raam goed schoon is, kan de sticker tot maar liefst twee jaar meegaan. Eenvoudig en snel heb je ervoor gezorgd dat iedereen weet dat jouw gezin een kleintje ter wereld hebt gezet, stukje voor stukje wordt duidelijk hoe trots je bent op je zoon of dochter. In het assortiment van happysigns.nl zijn er stickers voor meisjes, jongens en neutrale stickers.

Geschikte sticker voor iedereen

Of je nu een stoere sticker wilt om bekend te maken dat je een zoon hebt gekregen, of een raamsticker geboorte die schattig is voor je dochter. Bij Happysigns.nl heb je zelfs universele stickers, deze stickers kun je zowel door de neutrale kleur voor meisjes en jongens gebruiken. Het aanbrengen van de sticker is eenvoudig, zolang je de sticker op de goede manier aanbrengt heb je er een lange tijd plezier van. Kies je voor een ooievaar, olifanten of ga je voor een grappige giraffe het is allemaal mogelijk om te kiezen, ga voor deze originele manier om iedereen te laten weten hoe blij en trots je bent.