Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Laarzen speciaal voor kinderen

kinderregenlaarzen

De ‘r’ zit weer in de maand, het najaar is aangebroken en iedereen zit graag weer binnen bij de kachel. Kinderen gaan het gehele jaar door naar buiten. Het is uiteraard vervelend als de schoenen van de kids nat worden. Little Wannahaves biedt de oplossing voor jou: kinderregenlaarzen. Little Wannahaves heeft een mooi assortiment met verscheidene laarzen speciaal voor kinderen. Op de website starten de maten vanaf maat 21 en worden er laarzen aangeboden tot en met maat 41. Nu is er ook een optie om regenlaarzen te passen in de winkel, welke zich bevindt in Utrecht. Kijk online of kom even langs in de winkel!

kinderregenlaarzen

Gevoerde kinderlaarzen

In tegenstelling tot de normale regenlaarzen biedt Little Wannahaves ook gevoerde kinderlaarzen. In Nederland willen de temperaturen nog wel eens wisselen. Voor de kou is het heerlijk om boots te hebben die gevoerd zijn! De rubberlaarzen zijn gevoerd met warme, zachte schapenwol. Welk kind vind het nu niet leuk om in zo’n grote plas te springen? Naast de warme voering zijn de schoenen ook waterdicht. Kinderen kunnen dus heerlijk door plassen en modder banjeren. Omdat de laarzen van rubber zijn, zijn ook nog eens makkelijk afneembaar. En in combinatie met warme voetjes door de voering, kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in het herfts- en winterweer van Nederland. Alle laarzen zijn verkrijgbaar is opvallende, stoere en mooie kleuren. Voor ieder wat wils! Dus check gauw de collectie op onze website.

Een beetje kleur voor kids

Met die grauwe dagen in het najaar kan een beetje kleur natuurlijk geen kwaad. Voor de kinderen zijn zeer stijlvolle en hippe kleuren beschikbaar in de collectie van Little Wannahaves. Het merk En Fant biedt gigantisch veel kleuren aan voor je kids. Denk dan aan bruin, rose, donker blauw, paars, groen en creme. Maar ook stoere en opvallende kleuren, zoals camouflage, glitter, panter, cheeta en ruitjes. Voor elk kind kan je dus de passende laars vinden bij Little Wannahaves. Zorg dat je kinderen er hip bij lopen dit najaar met stijlvolle kinderregenlaarzen! Wil je net als je kind dit soort mooie laarzen hebben, om te matchen of omdat je ze stiekem zelf ook heel mooi vind? Dan heb je geluk! En Fant biedt deze gave laarzen ook aan voor volwassenen. Check gauw de collectie zodat je kinderen zonder koude voetjes buiten kunnen spelen, dan kan jij ook zonder zorgen genieten van het koude weer.