Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Peuterbed kopen

Voor onze zoon gaan wij een mooi peuterbed kopen. Hij is inmiddels drie jaar en ligt nog steeds in een babybed. Het wordt nu tijd dat hij een mooi bed gaat krijgen. Omdat hij best wel groot is, wilden wij een bed kopen, waar hij de komen de jaren mee vooruit kan. Samen met onze zoon zijn wij op pad gegaan naar diverse winkels. Hier hebben wij wel mooie modellen voorbij zien komen, maar niet mooi genoeg om te kopen. Behalve dat deze modellen niet geschikt waren voor onze zoon, waren de prijzen erg hoog. Hier schrokken wij best wel van, maar onze zoon moest echt een ander bed gaan krijgen.  

Een zeer leuk peuterbed gekocht

Vorige week waren wij even bij een neefje van ons. Hij had een nieuw bed gekregen en die moesten wij even komen bewonderen. Eenmaal binnen in zijn slaapkamer gekomen zagen wij daar een prachtig auto bed staan. Je zag onze zoon glunderen en deze riep meteen, ; die wil ik ook!”.

Via de Perfecthomeshop was deze gekocht en meteen zijn wij ook op deze webshop gaan kijken. Wat een leuk en groot assortiment is hier te vinden, ook onze zoon heeft hier zijn ogen uitgekeken. De keuze is hier enorm en heet leuke is dat er momenteel veel leuk aanbiedingen hier te vinden zijn, ook het bed die mijn zoon graag wilde hebben. Hier hoefden wij niet lang over na te denken en hebben meteen een bestelling geplaatst. Onze zoon slaapt heerlijk in zijn nieuwe auto bed.  

Meer verhalen