Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Professioneel kinderspeelgoed

houten speeltafel

Voor kinderen is er niets leuker dan gedachten met elkaar te delen, en hun fantasie erop los te laten. Spelen is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens erg leerzaam. Kinderen moeten ook leren om samen te spelen, door gebruik te maken van een houten speeltafel kunnen zij met andere kinderen lekker spelen. Kinderspel.net heeft verschillende tafels voor kinderen om op te spelen, niet alleen voor thuis maar ook voor het kinderdagverblijf. Leer de kinderen samen te spelen, en toch ook veel te leren. 

Bijpassenden stoeltjes of bankjes

De verschillende houten speeltafels zijn geschikt voor peuters, maar ook de wat grotere kinderen kunnen er uitstekend op spelen met hun vriendjes. Je kunt leuk combineren met krukjes en bankjes bij de tafels, ook het schoonmaken van de tafels is eenvoudig en snel te doen. De treintafel is een tafel welke helemaal compleet is om mee te spelen, meer dan honderd elementen voor de kinderen om urenlang te spelen met elkaar. Maar ook de kralentafel die in een handomdraai als wand is op te hangen, is erg populair bij de kinderen.

houten speeltafel

Tafels voor de wachtruimte in een openbaar gebouw

Je komt er soms niet onderuit om je kinderen mee te nemen naar een afspraak in een kliniek, ziekenhuis of naar de tandarts. Een houten speeltafel is ook uitermate geschikt om te plaatsen in een wachtruimte, op deze manier weet je zeker dat je geen kind aan je kinderen hebt. Welke tafel je ook aanschaft, ze zijn allemaal behandeld om ervoor te zorgen dat kinderen er altijd veilig op kunnen spelen. Alle tafels voldoen tevens aan de veiligheidseisen die eraan een speeltafel worden gesteld.