Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Babyzen YoYo collectie

De Babyzen YoYo collectie staat bekend om haar fijne wendbare kinderwagens die heel  handig opvouwbaar zijn. De term YoYo zegt het eigenlijk al, de Babyzen YoYo klapt in zodra je deze laat ‘vallen’. Zodra je hem omhoog trekt springt de kinderwagen weer open.  Door dit vouwmechanisme van de Babyzen YoYo ben je weinig ruimte kwijt als je op pad of zelfs op vakantie bent. Met haar zachte voering en vloeiende aandrijving aan de voorkant ligt het kindje altijd comfortabel. De Babyzen YoYo kinderwagen maakt gebruik van een vijfpunts gordel verstelbaar op drie hoogtes en weegt slechts 6 kilo. De gordels zijn verbonden aan de heup en de schouder zodat de schouderriem vast blijft zitten. Door de aanpassing van de hoogtes verander je de YOYO 0+ gemakkelijk in de YOYO 6+ (vanaf circa 6 maanden). De Babyzen YoYo voldoet aan de IATA richtlijnen en kan in bijpassende transporttas worden meegenomen.

Babyzen YoYo buggy’s

De BabyZen buggy’s zijn ideaal voor kindjes vanaf 6 maanden. De Babyzen YoYo buggy kun je in alle standen veranderen van lig- naar zitstanden met slechts één hand. Deze buggy is ingeklapt gemakkelijk mee te nemen door de handige schouderband. De nieuwe Babyzen YoYo+ buggy’s kunnen ook gebruikt worden met een autostoel en meerijdplankje. De kinderwagens en buggy’s van Babyzen YoYo en Babyzen YoYo+ zijn geschikt om te rijden op oneven terreinen. De buggy kun je veilig opbergen door de bijbehorende hoes.

Babyzen YoYo+

De Babyzen YoYo+ is een buggy met een softdrive systeem met de juiste vering. De wielen kunnen op elk terrein uit de voeten en duwen is mogelijk met één enkele hand. De YoYo+ buggy’s zijn inklapbaar en nemen weinig ruimte in. De buggy wordt door vele vliegmaatschappijen als handbagage toegelaten door haar lichtgewicht en kleine formaat. De bekleding van de YoYo+ is uitneembaar en kan worden gewassen in de wasmachine.

BabyZen YoYo accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Babyzen YoYo kinderwagen en buggy’s. Je kunt denken aan voetzakken,  regenhoezen voor het natte weer in Nederland of juist een parasol voor de hete zomerdagen. De Babyzen Yoyo wagens hebben verschillende kleursamenstellingen die je naar wens zelf kunt kiezen of veranderen.

Baby Jungle

Baby Jungle

De BabyZen YoYo collectie is verkrijgbaar bij de speciaalzaak Baby Jungle. Baby Jungle is gespecialiseerd in kinderwagens, buggy’s, autostoeltjes, babykamer accessoires en babykleding. Naast onze webshop met een uitgebreid assortiment die wereldwijd verstuurd worden, hebben wij ook een winkel gevestigd in Aalsmeer. Bekijk de gehele collectie BabyZen YoYo en andere baby artikelen die Baby Jungle aanbiedt.