Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Een sportief kinderfeestje met lasergamen!

lasergame huren

Wil je een sportief kinderfeestje voor jouw dochter, zoon of kleinkind regelen? Dat kan eenvoudig met lasergamen en dat al zeer goedkoop. Bovendien is iedereen in beweging en zit er heel veel uitdaging in. Wij vertellen jou hier snel meer over.

De voordelen ervan

Lasergamen brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is het geschikt voor zowel jongens als meiden. Daarnaast brengt het veel avontuur en spanning met zich mee. Het spel lijkt namelijk net echt vanwege de laserguns en obstakels. De laserguns maken geluid, geven licht en praten tegen je, zodat je weet hoeveel levens je nog hebt en of je iemand geraakt hebt. De locatie kan je zelf regelen, zo kan je denken aan een bos, boerderij, thuis, op kantoor of op een voetbalveld. Hierdoor kan je ook zelf de spanning bepalen. Speel je het in het donker, dan zal het nog spannender worden. Ook als je gebruik maakt van veel obstakels of camouflagenetten en korte rondes speelt van 15 minuten blijft de spanning hoger. Hierdoor kunnen de kinderen namelijk hun tegenstander minder goed zien en kunnen ze hen plotseling van achter aanvallen. 

Ook door de korte rondes blijft hun energie hoger en zullen ze meer adrenaline hebben dan wanneer de rondes langer zijn. Bovendien is het leuk als er een winnaar is, want dan zal iedereen nog harder zijn/haar best doen en meer energie in het spel gooien. Het spel kan met meerdere groepen gespeeld worden en met zoveel personen als je maar wilt. Je kan het voor meerdere dagen huren, zodat het vaker gespeeld kan worden en iedereen heeft meerdere levens, waardoor ze niet meteen het spel moeten verlaten en het leuk blijft. Bovendien kan er met de anti cheat laserguns niet valsgespeeld worden, doordat je dan niet meer van team kan verwisselen als je geraakt wordt. Ook kan het spel in meerdere vormen gespeeld worden, denk aan teamspel Deathmatch, Infected en Capture the Flag. Zo blijft er afwisseling in het spel, zeker als je vaker lasergamed. 

Zo regel je het

Lasergamen is niet zo moeilijk om te regelen, zeker niet als je een lasergame set huurt. Bovendien is dit een stuk goedkoper dan het lasergamen op locatie. Je kan zelf het aantal laserguns regelen en het aantal dagen waarvoor je het huurt. Ook kan je zelf het tijdstip en de locatie bepalen, waardoor je niet een heel eind hoeft te rijden en het eventueel binnen kan organiseren bij slecht weer. Verder dien je soms ook obstakels te regelen als deze er niet zijn, dit is handig op bijvoorbeeld een boerderij, voetbalveld of thuis. Vervolgens regel je eten en drinken en zorg je ervoor dat alles op tijd klaar staat. Diploma’s voor elke speler en extra versier attributen, zoals camouflagenetten, krijg je erbij geleverd. Het lasergamen kan onbeperkt, net zolang als jij maar wilt. Het regelen is dus zeer eenvoudig en bovendien ook nog eens heel goedkoop. Kies daarom nu voor een lasergame huren.