Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Een mooi bed in de kinderkamer.

Er zijn veel kinderen die graag een autobed in hun kamer hebben, en wanneer jouw kind er een van is, dat moet je dit artikel eens lezen. Een auto kinderbed klinkt allemaal leuk en aardig, maar jij vraagt je waarschijnlijk af hoe je dit autobed bij de rest van het interieur gaat laten passen, wij zijn hier om die vraag te beantwoorden.

Pas de rest van de kamer eropaan

Je kunt de rest van de kamer ook een auto thema maken om het allemaal bij elkaar te laten passen, de hele kamer hoeft natuurlijk niet een auto thema te hebben, je kunt ook enkele elementen terug laten komen. Auto stickers op de deur kunnen bijvoorbeeld al een verschil maken, maar ook een poster met auto’s of iets dergelijks erop staan er erg mooi bij.

Houdt de rest van de kamer neutraal

Wanneer je zelf niet zo’n fan bent van het autothema dan kun je dat natuurlijk weglaten. Om het autobed kinderbed dan toch mooi te laten komen is door de rest van de kinderkamer redelijk neutraal te houden. Dit doe je door het vooral wit of grijs te houden met enkele accenten van kleur, die je waarschijnlijk op de kleur van het auto kinderbed wilt afstemmen.

Pas het autobed aan op de kamer die je al hebt

Wanneer jouw kind geen nieuwe kamer krijgt dan moet je werken met wat je al hebt, en moet je dus een autobed kopen wat past bij het huidige interieur. Let bijvoorbeeld op de kleuren die je al in de kamer hebt. Voor inspiratie kom gerust eens langs bij Wessels wonen.

Het is dus zeker mogelijk om het autobed kopen te doen en het nog steeds in het interieur te laten passen, je moet gewoon een van de bovenstaande tips kiezen en zowel jij als je kind zullen blij zijn.