Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Italiaanse geschenken

Italiaanse geschenken

De leukste Italiaanse geschenken voor Vaderdag

Het is alweer bijna Vaderdag. Dat betekent dat je weer een cadeautje moet gaan verzinnen. Ieder jaar wordt het lastiger om met iets origineels te komen. Is jouw vader fan van Italië? Dan kunnen wij je helpen! Want wij hebben een aantal hele leuke Italiaanse geschenken bedacht die je jouw vader voor Vaderdag kunt geven. Benieuwd welke Italiaanse geschenken dit zijn? Lees snel verder.

Zelf pizza’s bakken met een pizzaoven

Pizza’s zijn echt Italiaans. Daarom hebben wij een heel leuk Italiaans geschenk voor Vaderdag, namelijk de pizzaoven. Hier kun je zelf pizza’s in bakken. Dat is toch leuk?

Italiaanse wijnen

Drinkt jouw vader graag een wijntje? Geef dan een overheerlijke Italiaanse wijn cadeau. Een rode, witte, rosé of alle zelfs alle drie. Daar wordt hij zeker blij van!

Taalcursus Italiaans

Heeft jouw vader al jarenlang de droom om Italiaans te kunnen spreken? Dan is een taalcursus Italiaans echt iets voor hem! Deze is online te volgen. Zo heeft jouw vader er ook direct een nieuwe hobby bij.

Kokkerellen aan de hand van een Italiaans kookboek

Als jouw vader van koken houdt, kun je hem verrassen met een Italiaans kookboek. Hier staan diverse Italiaanse gerechten in die echt de moeite waard zijn om eens te maken. En het mooie is nog, dat hij deze gerechten ook voor jou kan koken.

Geschenkpakketten voor Vaderdag

Je kunt natuurlijk ook diverse Italiaanse geschenken met elkaar combineren tot een geschenkpakket. Hiermee kun je jouw vader echt verrassen. Denk hierbij aan lekkere Italiaanse dranken, zoals limoncello, prosecco of wijnen en voeg hier zelf Italiaanse delicatessen aan toe, zoals truffels, limoncello bonbons, tapenades of andere typische Italiaanse etenswaren.

Welke Italiaanse geschenken ga jij jouw vader geven? Laat het ons weten via het contactformulier.